Σχετικά με εμάς

Το ταξίδι του Crystal Lotus άρχισε το 2013  ως κατάστημα χόμπι που στοχεύει στην κάλυψη της αγοράς του επιτραπέζιου παιχνιδιού της ευρύτερης περιοχής του Χολαργού και Παπάγου στην Βορειοανατολική Αττική. Μια ομάδα παθιασμένων και αποφασισμένων ανθρώπων αφιέρωσε το χρόνο και τις προσπάθειές της - Έτσι για τα επόμενα έξι χρόνια το κατάστημα κατόρθωσε όχι μόνο να επιβιώσει στις δύσκολες στιγμές αλλά και να αναπτύξει ουσιαστικά την πελατειακή του βάση. Τελικά έγινε ένας κόμβος για ομάδες ατόμων, που αγαπούν το ανταγωνιστικό παιχνίδι. Τον Δεκέμβριο του 2019 το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διοίκηση, η οποία συνεχίζει ακούραστα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των φίλων του καταστήματος και της εποχής.

 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία του crystallotus.eu έγκειται στις βασικές αξίες της κοινότητας του καταστήματος και του ομαδικού πνεύματος, το οποίο προσπαθούμε τόσο σκληρά να διατηρήσουμε και να μεταδώσουμε κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης εποχής. Ο κύκλος μας εκτιμά βαθιά την επικοινωνία, την ευτυχία, την πρωτοβουλία, την ευημερία, την ποικιλομορφία και τη φιλία - Έτσι έχουμε δημιουργήσει αυτή την μοναδική όαση, για να βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σε μια προσπάθεια να αναζωογονήσουμε τους εαυτούς μας, κάνοντας κάτι που αγαπάμε πραγματικά και ξοδεύοντας ποιοτικό χρόνο με όχι μόνο παλιούς, αλλά και νέους φίλους. Με απλά λόγια, η αποστολή μας είναι να δούμε όσους αφήνουν το κατάστημα, να είναι λίγο πιο ευτυχισμένοι από ότι ήταν λίγο πριν εισέλθουν.

 

Τα σχέδια μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να καλλιεργούμε την κληρονομιά που μας δόθηκε, να γίνουμε ο κεντρικότερος κόμβος, για τα άτομα που αγαπούν την φαντασία και αναζητούν πνευματική άσκηση, μέσω κοινωνικοποιησης και ομαδικής δραστηριότητας. Να ξέρετε ότι θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε από κοντά και να θυμάστε πάντοτε

 

 

"The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart.--Helen Keller "

Με εκτίμηση,


Crystal Lotus